detail_no_result
jamil.ruzaini images

Cheyyy, rasanya seumuq idop saya, tak pernah dukung baby...rizman dah biasa sbb dia suka main ngan baby...saya pulak ketaq bila nak dukung baby dalam kepala dok pikiaq takut jadi apa-apa kat baby...cara saya dukung pun nampak dah kantoi @deqda cakap...in shaa Allah dah tak lama nak jadi father kami berdua ni. Rasanya anak saya dan @rizman.n panggil gelaran apa masing-masing? @happikiddo_

4 day ago 0
majalahremaja images
majalahremaja images
majalahremaja images

Korang rasa tanpa charger, harga #iPhone12 jadi lebih murah ke..? Macam lambertt lagii.. 🙄 . 📱 KLIK link di bio @majalahremaja untuk baca artikel penuh. Atau Swipe Up je di Instastory. #majalahremaja #remaja

2 day ago 0
_hafizah_mohd images
_hafizah_mohd images
_hafizah_mohd images
_hafizah_mohd images
_hafizah_mohd images
_hafizah_mohd images
_hafizah_mohd images
_hafizah_mohd images

Jaga hati tu baik baik ye ❤️

yesterday 0
destinasipercutian images
destinasipercutian images
destinasipercutian images
destinasipercutian images
destinasipercutian images
destinasipercutian images

Cantikkan infinity pool view hotel ni. Tempat strategik sbb berdekatan Ana Ikan Bakar & bandar kuantan. Ratepun serendah RM148/night. 😊😊 . 📍Swiss-Belhotel, Kuantan Detail contact ada dalam telegram. Klik link di BIO ye 😘

3 day ago 0
999malaysia images

🇲🇾 DUBLIN, Ireland: Conor McGregor menyampaikan ucapan takziah kepada pesaingnya Khabib Nurmagomedov yang baru saja kehilangan bapanya. Abdulmanap Nurmagomedov meninggal dunia pada usia 57 tahun akibat komplikasi berkaitan COVID-19. . "Kehilangan seorang ayah, jurulatih, dan penyokong tegar sukan ini. Takziah buat Abdulmanap Nurmagomedov," kata McGregor di media sosial. Khabib menewaskan McGregor di UFC 229 p[ada Oktober 2018 dan ia hanyalah permulaan kepada perseteruan antara mereka. McGregor beberapa kali mahu mengadakan perlawanan semula sejak kekalahan itu, tetapi Khabib tidak berminat - lebih-lebih lagi ketika bapanya dimasukkan ke hospital selepas dijangkiti COVID-19. Abdulmanap bagaimanapun sudah memaafkan McGregor yang sering menghamburkan kata-kata kesat kepada mereka. . "Assalamualaikum semua. Saya maafkan Conor McGregor, semua sudah berlalu. . "Penting untuk membuat analisis dia atas setiap perkara yang berlaku, dan belajar daripadanya. Saya harap ini satu rahmat," tulis Abdulmanap di media sosial pada tahun 2018. - BHonline

today 0
sharifahrose_ images
sharifahrose_ images
sharifahrose_ images
sharifahrose_ images
sharifahrose_ images

Staycation with @nishxnish 💕 Thank you @fskualalumpur for the stay! We absolutely loved the entire experience we had at the hotel! From the moment of our arrival to our last minute at the hotel, we were treated like royalty. We were extremely thrilled by the view, we could actually see KLCC from our room. Looking forward for our next staycation with @fskualalumpur again so we could swim at the infinity pool hihi (we forgot to bring our swimwear)!

yesterday 0
erinsakura images

Nak kurus itu susah, nak gemuk memang senang. Jadi nafsu makan memang kena kawal la kan? Tapi masalahnya Min dengan nasi berpisah tiada..hehe #ErinSakura #esn_67655_ Artikel penuh swipe di IG story dan FB Erin Sakura

2 day ago 0
kisah_awak_dan_saya images

yesterday 0
sushimess images

what outfit did you make?? this is a little different from my regular posts,, hope you enjoy! ♡ clothes are from @boogzel_apparel go check them out!! ︶︶︶︶︶︶︶︶︶༉‧₊˚. ┊┊┊┊ ➶ 𓆉。˚ ✧ if you ┊┊┊✧ ⁺    ⁺  ° are from the ┊┊ .𓆟 ͎. 。˚ °  explorer page ┊┊comment “ yeehaw “ ┊┊.                            ➶—͙˚ ༘✶ ┊ ➶ 。˚   ° *.           *    · ♡ check out my personal @kayleeisamess ♡ thank you and have a good day! ︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵

4 day ago 0
sourpuffshop images
sourpuffshop images
sourpuffshop images
sourpuffshop images
sourpuffshop images
sourpuffshop images
sourpuffshop images
sourpuffshop images
sourpuffshop images

Foods for thought!😋🍕🍿🍉. 👉🏻 Swipe to check out some of our yummy pieces. Which one is your fave? 😍. 🍭 Tap on the photos to shop, or use the link in bio ✈️ Free worldwide shipping, site-wide! ✨

2 day ago 0
megoosta images
megoosta images

Which mood are you in today - monochrome 🍊 or rainbow 🌈?

yesterday 0
adirasalahudi images
adirasalahudi images
adirasalahudi images

Loving my Haenim NexusFit™️ 7V Breast Pump 💜. It’s ultra silent and painless. Very easy to use and memudahkan newbie mommas tau! Arsel kuat menyusu, so everyday i akan pump 3times and yeah don’t worry, it’s really comfortable while pumping sebab their silicone breasthsheild is so soft! Go check out @haenim.my for more info okay 😉

4 day ago 0
light.academ.ia images
light.academ.ia images
light.academ.ia images
light.academ.ia images
light.academ.ia images

everyone else did such a good job 🥺🥺🥺 - - - - - 7/1/20 #mood #moodboard #moodboards #moodboardcollab #moodboardaccount #moodboardaesthetic #aesthetic

3 day ago 0